Sunday, 7 July 2013

mood buat nota....




my hero ~ cikgu, cikgu ambil dari internet ek nota (selepas aku agihkan nota bab 12 geografi untuk mereka......)

me ~ hah...ambil dari internet (tanyaku sambil mula buat muka xpuas hati )

my hero ~ eh2...salah ek cikgu..... (tanya my hero sambil menatap mukaku dengan wajah bersalah..hero yang lain senyap jer menunggu jawapan dariku....)

me ~ hello...plizz sikit... cuba awak tengok page last sekali.... kalau ada smile yang sweet macam saya tue maksudnya (tanyaku sambil tersenyum manis dan keningku diangkat berkali-kali)

my hero ~ fuyooooo.....cikgu buat ek? thanks cikgu...love u...... ( satu kelas buat tepuk semangat......comel sungguh..... )

me ~ okey2...dah2....xpayah nak tepuk sangat... (ujarku sambil tersenyum indah sambil melihat tanda sayang daripada mereka ).....

::::: MOOD SENANGNYA DALAM HATI...... TERIMA KASIH MY HERO.. :::::


ALHAMDULILLAH....semakin hari semakin kurang ketidakselesaan diriku untuk bersama dengan my hero....kami sudah boleh bergurau dan boleh berbincang perkara yang bukan kena dengan pelajar..... 

ALHAMDULILLAH....... MENARIK NAFAS LEGA....... 

SEMOGA LANGKAHKU SEMAKIN DIPERMUDAHKAN..... 



GAMBAR EHSAN DARI GOOGLE.......

No comments:

Post a Comment